Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

 

Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε. 

Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.

Κάποιες ημέρες (κυρίως αυτή τη περίοδο) παρατηρείτε πως έχουμε ελάχιστα «ιδανικά» παιχνίδια για το μεροκάματο.... 

Επίσης ορισμένες ημέρες, αν και βλέπετε πως υπάρχουν αρκετά «ιδανικά» παιχνίδια για το μεροκάματο, διαπιστώνετε πως τα περισσότερα (ή κάποια απ' αυτά) δεν μπορείτε να τα ακολουθήστε από πλευράς χρόνου (είτε γιατί κάποια διεξάγονται σε ώρες που έχετε υποχρεώσεις, είτε γιατί κάποια, είναι σε ώρες... μεταμεσονύκτιες).

Η λύση στα παραπάνω «εμπόδια», ή καλύτερα,  μια από τις λύσεις, είναι να παίζουμε διπλό bet σε ένα παιχνίδι. Εξηγώ...

Μέχρι τώρα τι κάναμε; Αφού εντοπίζαμε το «ιδανικό» παιχνίδι, τότε κυνηγούσαμε το ένα γκολ. Πλέον, θα κάνουμε το ίδιο (ότι κάναμε μέχρι τώρα), αλλά ταυτόχρονα θα κυνηγάμε και ένα γκολ της ομάδας που είναι το μεγάλο φαβορί (πάλι με την ίδια διαδικασία...ποντάροντας στα 10λεπτα).

Η απόδοση για γκολ ομάδας στα δεκάλεπτα, είναι αρκετά μεγαλύτερη απ' ότι το να σημειωθεί ένα γκολ στο ματς, άρα και τα ποσά που θα χρειαστεί να ποντάρουμε είναι λιγότερα.

Θα έχουμε διπλή νίκη (και σταματάμε εκεί) αν το πρώτο γκολ που θα σημειωθεί, θα το πετύχει η ομάδα που είναι το φαβορί. Εννοείται ότι ξεφεύγουμε πολύ στα κέρδη αν το γκολ σημειωθεί στο «μαγικό τρίλεπτο». Αν το πρώτο γκολ σημειωθεί από την ομάδα που είναι αουτσάιντερ, τότε έχουμε πληρωθεί τη μία γραμμή και συνεχίζουμε να κυνηγάμε ένα γκολ από την ομάδα που είναι το φαβορί.

Είναι όλα τα ματς για διπλό bet; Όχι. Εδώ θα βάλω έναν κανόνα που πρέπει να εφαρμόζουμε. Θελω, για να παίξω διπλό bet, η ομάδα που είναι φαβορί, να είναι η γηπεδούχος και να έχει level -1,75 τουλάχιστον.

(Όσοι έχουμε κάνει μαζί συνεδρία, για το πώς βρίσκετε τους κατάλληλους αγώνες για το μεροκάματο, καταλαβαίνετε τι εννοώ)

*** Για να μάθεις πώς να ξεχωρίζεις καθημερινά τα «ιδανικά» παιχνίδια για το μεροκάματο, κλείσε μια on line συνεδρία μαζί μου κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ - σε ενημερώνω εκ των προτέρων πως η on line συνεδρία θα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα συνεννοηθούμε, αλλά μόνο βραδινές ώρες, μετά τις 23:00

*** Για το διπλό bet χρησιμοποιούμε το ίδιο πρόγραμμα που δουλεύουμε μέχρι τώρα για το μεροκάματο. Όσοι δεν το έχετε, κατεβάστε το ΕΔΩ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!