Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»



Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

Στις On Line συνεδρίες, όσοι από εσάς έχετε ζητήσει να ασχοληθούμε με την συγκεκριμένη μέθοδο πονταρίσματος, έχετε μάθει:

  • Πως να βρίσκετε μόνοι σας καθημερινά, παιχνίδια ιδανικά για το μεροκάματο
  • Το STOP LOSS όταν τα πράγματα δεν μας πάνε όπως τα περιμένουμε
  • Διάφορα «τρικ» που μπορούμε να κάνουμε με σκοπό να μεγαλώσουμε τα κέρδη μας
Και στο σημερινό post θα αναφερθώ σε ένα από αυτά τα «τρικ». Χθες, όσοι δεν το είδατε κάντε κλικ εδώ, σας παρουσίασα έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα... παίζοντας λιγότερα ματς!

Σήμερα θα σας δείξω ένα άλλο «τρικ» το οποίο μας βοηθάει να μεγαλώσουμε τη διάρκεια του «χρυσού» γκολ και αντί να μιλάμε για «μαγικό τρίλεπτο»... να λέμε για «μαγικό» 5λεπτο-6λεπτο.... Έτσι, αυξάνουμε αρκετά τις πιθανότητες να έχουμε ένα γκολ («χρυσό γκολ») σε συγκεκριμένα λεπτά όπου θα μας ανεβάσουν κατά πολύ τα κέρδη μας!

Τί κάνουμε; Ξεκινάμε να ποντάρουμε, όχι σε «γκολ στο 1ο δεκάλεπτο», αλλά σε «γκολ από το 1' έως το 15'». Αν δεν έχει μπει γκολ μέχρι το 9', τότε πάμε στα δεκάλεπτα και ποντάρουμε γκολ μέχρι το 20'. Έτσι, αντί για τρία λεπτά (μαγικό τρίλεπτο), αυξάνουμε το χρόνο να σημειωθεί το «χρυσό γκολ» σε 6 λεπτά (από το 10' έως το 15'). 

Αν το παιχνίδι φτάσει στο 15' και δεν έχει σημειωθεί γκολ, τότε πάμε στα 15λεπτα και παίζουμε γκολ στο διάστημα «16'-30'». Αν μέχρι το 25' το σκορ παραμένει στο 0-0, επιστρέφουμε στα 10λεπτα και αγοράζουμε γκολ μέχρι το 40'.

Προσοχή, τη παραπάνω διαδικασία πρέπει να την εφαρμόζουν μόνο όσοι μπορούν να δουλέψουν πολύ καλά (και έχουν μάθει) το πρόγραμμα DEF (όσοι δεν το έχετε, κατεβάστε το ΕΔΩ)

Δείτε παρακάτω παράδειγμα σε χθεσινό αγώνα...


(πορτοκαλί=1ο bet, πράσινο=2ο bet)

Όσοι από εσάς θέλετε να δουλέψετε τη νέα σεζόν, πάνω στη συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος κλείστε μία ώρα On Line συνεδρία μαζί μου με σκοπό να σας λύσω όλες τις απορίες, αλλά και να σας δείξω το πως μπορείτε καθημερινά να βάζετε στη τσέπη σας ένα μεροκάματο. Κλείστε θέση πατώντας ΕΔΩ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.