Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Με 20€ στοχεύω σε 52000€...


Με ρωτάς για συστήματα διαχείρισης χρημάτων και γενικότερα για τρόπους παιχνιδιού που θα σου φέρουν κέρδος! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω! Και ξέρεις γιατί; Γιατί ότι και να σου πω, πάλι θα κάνεις του «κεφαλιού» σου! 

Κι αν στην αρχή ξεκινήσεις να εφαρμόζεις πιστά ότι σου πω εγώ, στη πορεία θα παρασυρθείς πάλι από κάποια από τις κακές συνήθειες που έχεις και από την οποία δεν έχεις ακόμα απαλλαχτεί! 

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι, αφού εντοπίσεις τις κακές συνήθειες, να τις εξουδετερώσεις!  Μπορείς να το κάνεις; Αν ναι, τότε θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα! Υπάρχουν αρκετοί «ειδικοί» εκεί έξω που μπορούν να σε βοηθήσουν είτε για να απαλλαχθείς από τις κακές συνήθειες, είτε να σου δείξουν τρόπους διαχείρισης χρημάτων. Ίσως η πιο φτηνή λύση για σένα είναι να αγοράσεις το βιβλίο «Πλοηγός για το στοίχημα» (το συστήνω ανεπιφύλακτα).

Όσον αφορά εμένα, όπως σου έχω πει και στο «καλωσόρισμα» (δες εδώ) μου αρέσει να κάνω all in. Η μέθοδος αυτή μου επιτρέπει να ξεκινάω το παιχνίδι με λίγα χρήματα και να στοχεύω σε πολύ μεγάλα ποσά! Όπως θα δεις και από κάτω, με μόλις 20€ επένδυση και παίζοντας δελτία με απόδοση «1,30»... μετά από 30 βήματα φτάνω στα 52 χιλιάρικα κέρδος!


Για να σε προλάβω, όχι, αν φτάσω στο 15ο βήμα δεν θα παίζω all in χιλιάρικα, αλλά θα βάλω σε εφαρμογή το  PLAN B. Τι ακριβώς θα κάνω; Θα βάλω στο παιχνίδι μου και το δικαίωμα στο «λάθη» ούτως ώστε να μη πάει χαμένη η προηγούμενη δουλειά που έκανα μέχρι να φτάσω στα ...χιλιάρικα!

Εσύ, φυσικά και μπορείς να «τραβηχτείς» από το παιχνίδι όποτε επιθυμείς. Σου παρουσιάζω παραπάνω το δικό μου τρόπο (έναν από τους τρεις που τρέχω) και που προσωπικά θα τον πάω μέχρι τέλους (αν και εφόσον, όλα εξελιχθούν όπως τα έχω σχεδιάσει).

(Παρακάτω στα σχόλια, μπορείς να γράψεις απορίες/ιδέες σχετικά με αυτό το άρθρο)


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.