Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σάββατο 21/11: Παιχνίδια που θα έχουμε γκολ...


Όπως υποσχέθηκα πριν λίγες ημέρες - και επειδή είδα ότι είχε μεγάλη απήχηση η ανάρτηση που έκανα το προηγούμενο Σ/Κ σχετικά με το «μεροκάματο» - θα παρουσιάσω σε αυτό το άρθρο τους αγώνες του Σαββάτου οι οποίοι ΔΕΝ θα λήξουν 0-0! 

Έτσι, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να εφαρμόσεις όλα όσα διάβασες στο σχετικό άρθρο (δες Για το «μεροκάματο»...) και απλά να περιμένεις να πληρωθείς

Ξεκινάμε με το Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον - Μόντρεαλ (ΗΠΑ MLS, στις 01:30 σέντρα)

Συνεχίζουμε με το Σεούλ - Γκουοάν (Champions League Ασίας, στις 12:00 σέντρα)

Μετά ποντάρουμε στο Νιούκαστλ - Τσέλσι (Premier League Αγγλίας, στις 14:30 σέντρα)

Στη συνέχεια κάνουμε παιχνίδι στο Μπάγερν - Βέρντερ (Bundesliga Γερμανίας, στις 16:30 σέντρα)

Μετά πάμε στο Σπέτσια - Αταλάντα (Serie A Ιταλίας, στις 19:00 σέντρα)

Κλείνουμε με το Γιουβέντους - Κάλιαρι (Serie A Ιταλίας, στις 21:45 σέντρα)

Στα παραπάνω παιχνίδια, ζητώντας μόλις 5€ στο καθένα, θα κλείσει η μέρα με τουλάχιστον 30€ κέρδος! Λέω «τουλάχιστον», αφού σε κάποια από αυτά τα ματς (στατιστικά σε 1-2), το γκολ θα μπει στο τρίλεπτο που μας πληρώνει σε δύο στοιχήματα, οπότε τα καθαρά κέρδη θα είναι πολύ περισσότερα!!!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.