Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προτάσεις Δευτέρας (30/11/20)


Καλή εβδομάδα σε όλους! Έχει ξεκινήσει η δουλειά μου πάνω στην ανάλυση των αγορών της Ασίας για σήμερα Δευτέρα και ότι καλό εντοπίζω, θα το ανεβάζω εδώ σε αυτό το άρθρο με συνεχόμενα updates

Μείνετε συντονισμένοι... «»

update: 18:40

Αρκετό χρήμα παίρνει ο «άσος» αλλά και το «όβερ 2,5» γκολ στην αναμέτρηση Ναϊμέγκεν - Μάαστριχτ (Ολλανδία Eerste Divisie - σέντρα στις 22:00). Οπότε παίζουμε:

Ναϊμέγκεν - Μάαστριχτ >> 1 & όβερ 2,5 γκολ (1,75)

_____________


update: 09:50

Από τις μεγαλύτερες αλλαγές που παρουσιάζονται στις αγορές τις τελευταίες ώρες, είναι στο ματς Νότιγχαμ Φόρεστ U23 - Σέφιλντ Γουέντσντεϊ U23 (Αγγλία - Development - σέντρα στις 21:00)

Ο STOIXIMAN φαίνεται να μην έχει πάρει χαμπάρι το τί συμβαίνει στις αγορές! Ο άσος παντού κατρακυλάει ενώ η «μπλε» τον έχει ακόμα στο 1,73. Δεν θα είναι σε αυτή την απόδοση για πολύ ακόμα...


________________________








Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.