Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώτη φορά εδώ; Για δες λίγο τί θα βρεις...


Καλωσόρισες στο blog μου.
Αν βρέθηκες εδώ τυχαία, να σου «συστηθώ»! Στην στοιχηματική πιάτσα με ξέρουν με το όνομα «ΑΣΙΑΤΗΣ» και κάποιοι λένε ότι μπορώ να «διαβάζω» πολύ καλά τις Ασιατικές Αγορές! Όπως κατάλαβες και από την πιο πάνω φράση, εδώ θα μιλάμε για στοίχημα! Οπότε, αν το «στοίχημα» δεν είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σου, έχασες από το χρόνο σου κάποια δευτερόλεπτα και αν δεν πατήσεις πάνω δεξιά το «Χ»...θα συνεχίσεις να χάνεις το χρόνο σου άδικα! 

Γιατί δημιούργησα αυτό το blog; Γιατί πολύ απλά θέλω να μεταφέρω και να αποθηκεύω κάπου τις στοιχηματικές μου σκέψεις! Ένας άλλος λόγος είναι ότι θέλω να βρίσκομαι σε επαφή με όλους τους φίλους που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς για λόγους «αρχής», να γνωρίζεις, δεν έχω (και δεν θα αποκτήσω ποτέ) κάποιο προσωπικό λογαριασμό σε οποιοδήποτε κοινωνικό μέσω δικτύωσης. Άρα, ένας ακόμη λόγος δημιουργίας του συγκεκριμένου χώρου, είναι να γλιτώνω χρόνο από τη χρήση τηλεφώνου αλλά και από τα πολλά καθημερινά e-mails (που κάποια εξ' αυτών μένουν αναπάντητα).

Το στοίχημα, πρέπει να γνωρίζεις, για μένα είναι διασκέδαση! Τώρα αν αυτή η διασκέδαση μπορέσει και μας αφήσει κάποιο κέρδος, έχει καλώς! Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτα αφού τα χρήματα που ρισκάρω είναι ελάχιστα! Τα περισσότερα πονταρίσματά μου είναι στο LIVE, ενώ σπάνια δημιουργώ δελτία-παρολί! 

Τί θα βρεις εδώ; Πέρα από τις αμπελοφιλοσοφίες μου θα προσπαθώ να ανεβάζω κάποια Pre Game Tips καθημερινά (δεν το υπόσχομαι γι αυτό το...«καθημερινά»). Επίσης μέσα από το κανάλι μου στο Telegram θα προσπαθώ να σας στέλνω το τί παίζω κάθε φορά στο LIVE.

Τί θέλω από σένα; 

  • Όπως ανάφερα και πιο πάνω, δεν έχω λογαριασμούς σε facebook, twitter κλπ., οπότε αν θες και αν σε αφήνει η γυναίκα σου (χαχαχα, ξέρω ότι κάποιοι κρύβεστε να μη σας καταλάβει η γυναίκα σας ότι παίζετε στοίχημα) μπορείς να συστήσεις σε φίλους σου το συγκεκριμένο blog!
  • Να επισκέπτεσαι συχνά το blog με σκοπό να μη χάνεις καμία ανανέωση. Θα υπάρχουν ημέρες, ανάλογα τα κέφια και κυρίως το πρόγραμμα, όπου θα γίνονται πολλές δημοσιεύσεις
ΥΓ. Για να μην χάνεσαι, κάθε δημοσίευση θα έχει και μία «ετικέτα» (κλίκαρε πάνω στις ετικέτες για να δεις αυτό που πραγματικά θες)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.