Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η εικόνα των αγορών σε παιχνίδια από Αυστραλία και Ρωσία

Ανάλυσα τα παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν από τις 11:30 έως τις 12:00 και σας παρουσιάζω το τί περιμένω να συμβεί σε ορισμένα από αυτά τα ματς...


  • Στο Σεντ Τζορτζ Βιλαγουόνγκ - Γκρέιντζ Θιστλ [Αυστραλία Brisbane Premier League - σέντρα στις 11:30] περιμένω η γηπεδούχος ομάδα να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στο Α' ημίχρονο. Πληρώνει "1,47" η συγκεκριμένη επιλογή και για όσους δεν κάνει αυτή απόδοση, περιμένετε να χτυπήσετε στο LIVE.
  • Στο Ρότσντεϊλ Ρόβερς - Λόγκαν Λάιτνινγκ [Αυστραλία NPL Queensland - σέντρα στις 11:30] περιμένω να σημειωθούν πολλά γκολ στην αναμέτρηση. Τουλάχιστον τέσσερα! Η επιλογή "Συνολικά γκολ:4-6" πληρώνει σε τιμές διπλασιασμού και θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο για pre game επιλογή! Μεγάλες οι πιθανότητες να δούμε να σημειώνονται τουλάχιστον δύο γκολ στο ημίχρονο.
  • Στο Όρενμπουργκ B' - Νόστα Νοβ. [Ρωσία Professional Football League - σέντρα στις 12:00] περιμένω τους φιλοξενούμενους να πάρουν τη νίκη από το Α' ημίχρονο. Το "2/2" πληρώνει "1,65" ενώ για όσους θέλουν να κάνουν παιχνίδι στο LIVE καλή επιλογή είναι το "όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο" από το 25' λεπτό και μετά και εφόσον φυσικά μέχρι τότε δεν έχει σημειωθεί κάποιο γκολ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.