Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλά νέα για όσους πηγαίνουν για το... «Μεροκάματο»



Το περασμένο Σάββατο παρουσίασα μια στρατηγική πονταρίσματος, η οποία μας εξασφαλίζει κέρδος, με μια βασική προϋπόθεση, να μην τελειώσει το παιχνίδι 0-0....

Στο πραγματικό παράδειγμα που παρουσίασα (δες εδώ), επίτηδες επέλεξα παιχνίδι όπου δεν περίμενα να σημειωθούν πολλά τέρματα κι αυτό για να δεις στη πράξη το πόσο κεφάλαιο απαιτεί η συγκεκριμένη διαδικασία να έχεις διαθέσιμο.

Στο παράδειγμα λοιπόν που δουλέψαμε, αποδείχτηκε και στην πράξη αυτό που τόνισα στην «θεωρία», δηλαδή, ιδανικό είναι να ασχολούμαστε με ματς στα οποία βλέπουμε σημειώνονται πολλά τέρματα και όχι με παιχνίδια που απλά ΔΕΝ θα λήξουν 0-0!

Το Σ/Κ που μας έρχεται θα υπάρξουν κι άλλα παραδείγματα με σκοπό να κατανοηθεί καλύτερα η συγκεκριμένη διαδικασία πονταρίσματος. Επίσης, θα προσπαθήσω καθημερινά (ανάλογα το χρόνο μου), να ετοιμάζω άρθρα με παιχνίδια στα οποία «βλέπω» να σημειώνονται πολλά γκολ, άρα και παιχνίδια στα οποία μπορεί κάποιος να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη τακτική πονταρίσματος... 

Σχόλια

  1. Καλή εβδομάδα φίλε!
    Να είσαι καλά για τις συμβουλές και την ανάπτυξη των τεχνικών αλλα και των εργαλείων που χρησιμοποιείς!
    Δημήτρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.