Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σίγουρο κέρδος... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ



Σήμερα θα παρουσιάσω μία τεχνική πονταρίσματος η οποία εξασφαλίζει 100% κέρδος στον παίκτη! Προσοχή, ΔΕΝ μιλάμε για το σύστημα Martingale (αφού αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην καταστροφή), αλλά θα δεις παρακάτω μία τεχνική η οποία σου εξασφαλίζει κέρδος με μόλις ....δύο κινήσεις!

Καταρχήν θα πρέπει να έχουμε λογαριασμό ενεργό σε τουλάχιστον τρεις στοιχηματικές εταιρίες. Και μάλιστα, όχι σε οποιεσδήποτε, αλλά σε αυτές που μας προσφέρουν καθημερινά «προσφορές ημέρας». Δεν θα κουράσω με θεωρίες...αλλά θα πάω κατευθείαν σε πραγματικό παράδειγμα! Αυτό που θα πρέπει να ξέρεις είναι ότι όλα γίνονται ...μέσα σε δύο κύκλους!

1ος κύκλος

Πηγαίνω στην NOVIBET και όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα μου έχει προσφορά ημέρας! Όπως θα δεις και στην παρακάτω φώτο, μου δίνει 25€ FREE BET εφόσον παίξω 50€ στοίχημα στο Ελλάδα - Σλοβενία με την προϋπόθεση ότι η απόδοση που θα παίξω θα είναι από «1,70» και πάνω.


⚽ Αυτό που παίζω είναι, 50€ στο «Χ2» διπλή ευκαιρία σε απόδοση «1,90». Αν περάσει κερδίζω 95€.

⚽Το επόμενο βήμα είναι να πάω στην STOIXIMAN και να παίξω τον «άσο», ο οποίος την ώρα που γράφω πληρώνει «2,05». Πόσα παίζω; Διαιρώ το 95 με το 2,05.....και άρα μου βγαίνει να παίξω 46,40€ για να κερδίσω 95,12€

Όπως εύκολα μπορεί να γίνει αντιληπτό, ότι σημείο και να έρθει, θα βρεθώ χαμένος 1,40€

(αυτό θα συμβαίνει πάντα στον 1ο κύκλο, δηλαδή πάντα θε βρισκόμαστε χαμένοι από λίγα sents έως ελάχιστα ευρώ)


2ος κύκλος

⚽Αφού μου πιστωθεί το FREE BET της NOVIBET (τα 25€) πηγαίνω στο Σάο Πάολο - Φλαμένγκο και παίζω «ισοπαλία» σε απόδοση «3,40». Αν κερδίσω τότε το ΚΑΘΑΡΟ κέρδος θα είναι 60€. 

⚽ Πηγαίνω μετά στην STOIXIMAN και παίζω τον «άσο» 23,52€ σε απόδοση «2,55» (για να πάρω 60€)

⚽Μετά πηγαίνω στην Pame Stoiximan και παίζω 23,43€ στο «διπλό» σε απόδοση «»2,56  (για να πάρω 60€)

✅Όπως βλέπετε, ότι αποτέλεσμα και να έρθει, θα κερδίσω 60€! Αν αφαιρέσω τα ποσά που έπαιξα, τότε το καθαρό κέρδος είναι 13€! Αν βγάλω και τη χασούρα του 1ου κύκλου, τότε το καθαρό κέρδος είναι 11,60€

Άρα κερδίζω «βρέξει-χιονίσει» 11,60€

..............................

ΥΓ.1 Στο συγκεκριμένο ματς του 1ου κύκλου, έχει προσφορά και ο STOIXIMAN για το LIVE, που σύμφωνα με τα ποσά που παίζω θα μου δίνει 10€ free bet για το live (άρα τα κέρδη μου ίσως γίνουν και περισσότερα). Πρέπει να πας στο «Mission» και να πατήσεις ότι θες να συμμετέχεις πριν ποντάρεις.

ΥΓ.2 Οι προσφορές που βγάζουν οι συγκεκριμένες εταιρίες είναι καθημερινές! Οπότε σπαταλώντας λίγα λεπτά τη μέρα για να κάνεις με κομπιουτεράκι τις κατάλληλες πράξεις, μπορείς να βγάζεις κάθε μέρα περίπου 10€.....άρα το μήνα 300€



ΥΓ.3 Στα σχόλια από κάτω, περιμένω ερωτήσεις....

Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρον! Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι πως υπάρχουν και άλλες στοιχηματικες εταιρείες που προσφέρουν free bet ώστε να συνδυαστούν με τη Novibet, ώστε πιθανότατα να αυξήσουν το κέρδος. Για παράδειγμα η Winmasters που έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, δίνει freebet έως 25€ σε μορφή λάιβ πονταρίσματος για τον αγώνα της Ελλάδας απόψε.
    Δημήτρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θέλει ψάξιμο και άνοιγμα λογαριασμού σε εταιρίες που δίνουν καθημερινά free bets. Και μεγάλη προσοχή στους ΟΡΟΥΣ χρήσης.

      Διαγραφή
  2. Ναι αλλά στον 2 κύκλο θέλει συγκεκριμένες αποδόσεις έτσι δεν είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI!!!! Οι οποίες προϋποθέσεις υπάρχουν, αυτές είναι στον 1ο κύκλο με σκοπό να πάρεις το FREE

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβα πως θα βγαλουμε 30 euro στα παιχνιδια με τα γκολ και τι σημαινει γκολ στο τριλεπτο

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα, είσαι σε λάθος άρθρο. Μπες σε αυτό που λέει για το "Μεροκάματο" και διάβασε εκεί τη διαδικασία. Αν πάλι δυσκολευτείς, γράψε μου εκεί την οποία απορία έχεις, η στείλε μου πρωσοπικα email

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.