Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παιχνίδια της Τετάρτης που θα έχουμε γκολ (για το μεροκάματο)

 


Σας παρουσιάζω παρακάτω σημερινά παιχνίδια, στα οποία πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα δούμε να μην σημειώνονται γκολ! 

Εσύ, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να εφαρμόσεις όλα όσα διάβασες στο σχετικό άρθρο για το «μεροκάματο» (δες Για το «μεροκάματο»...) και απλά να περιμένεις να πληρωθείς

Ξεκινάμε με το Καβασάκι - Γκάμπια Οσάκα (Ιαπωνία J1, στις 11:30 σέντρα)

Συνεχίζουμε με το Τζέονμπουκ Μ. - Σίδνεϊ (Champions League Ασίας, στις 12:00 σέντρα)

Μετά ποντάρουμε στο Γκλάντμπαχ - Σαχτάρ Ντ. (Champions League, στις 19:55 σέντρα)

Στη συνέχεια κάνουμε παιχνίδι στο Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σ. (Champions League, στις 19:55 σέντρα)

Κλείνουμε με το Άγιαξ - Μίντιλαντ (Champions League, στις 22:00 σέντρα)

Στα παραπάνω παιχνίδια, ζητώντας μόλις 5€ στο καθένα, θα κλείσει η μέρα με τουλάχιστον 25€ κέρδος! Λέω «τουλάχιστον», αφού σε κάποια από αυτά τα ματς το γκολ θα μπει στο «μαγικό» τρίλεπτο που μας πληρώνει σε δύο στοιχήματα, οπότε τα καθαρά κέρδη θα είναι πολύ περισσότερα!!!

Αν παρόλα αυτά δεν θες να μπεις στη διαδικασία αυτή (λόγω έλλειψης χρόνου) τότε μπορείς να πας εξ' αρχής σε όλα τα παραπάνω ματς στο «OVER 1,5 GOAL» (όλα μαζί πληρώνουν σε απόδοση «2,10».....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.