Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στο «2-3 γκολ» στην Ινδία...



Σημαντική νίκη πετύχαμε χθες στο Wolf Money, αφού πέρα των συνηθισμένων νικών στις προτάσεις «Μικρού ρίσκου», περάσαμε και την πρόταση «Μεσαίου ρίσκου», αλλά και το ακριβές σκορ (πρόταση «Mεγάλου ρίσκου»).

Λίγες ώρες νωρίτερα, στην FREE πρόταση που δόθηκε εδώ στο blog, δυστυχώς, τα παιδιά από το Μπανγκλαντές δεν μας έκαναν τη χάρη...

Σήμερα Πέμπτη, στην στήλη μου στο Wolf Money έχει ανέβει ήδη παιχνίδι με τρεις προτάσεις («Μικρού ρίσκου», «Μεσαίου ρίσκου» και «Mεγάλου ρίσκου»).

Όσον αφορά το σημερινό FREE, έχω επιλέξει αγώνα από την Ινδία και συγκεκριμένα, πηγαίνω στο «2-3 γκολ» στην αναμέτρηση Γκοκούλαμ Κεράλα FC - Ράουντγκλας Πούντζαμπ (ώρα έναρξης: 10:30)



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.