Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δυάδα Πέμπτης...μικρού ρίσκου!


Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Είστε πολλοί... 

Το «My Plan» τέλειωσε πρόωρα, ωστόσο θα το συνεχίσω πάλι από την αρχή. Πρόκειται για επιθετικό τρόπο παιχνιδιού, το ξέρουμε από την αρχή, και γι αυτό άλλωστε ξεκινάω κάθε φορά με μικρό αρχικό κεφάλαιο. Από αύριο Παρασκευή ξεκινάω άλλο και θα βλέπετε την πορεία του στην αντίστοιχη στήλη.

Όσον αφορά το σήμερα, από την ανάλυση των Ασιατικών Αγορών που έκανα το πρωί για τα παιχνίδια της Πέμπτης, έχω βγάλει δύο «δυνατά» όβερ, τα οποία και τα δύο μαζί μας δίνουν απόδοση «2,05»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.