Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Excel που μας βοηθάει στο να ποντάρουμε γρήγορα «για το μεροκάματο»

Επειδή με ρωτάτε πολλοί το αν υπάρχει τρόπος να υπολογίζετε γρήγορα το ποσό που πρέπει να ποντάρετε στη διαδικασία «για το μεροκάματο», σας παρουσιάζω παρακάτω τον δικό μου τρόπο!

Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται να είσαι γρήγορος στις μαθηματικές πράξεις που πρέπει να γίνουν, όταν εφαρμόζεις το σύστημα αυτό, καθώς μην ξεχνάμε πως η συγκεκριμένη στρατηγική πονταρίσματος μας επιβάλλει το όποιο παιχνίδι μας, να γίνει στο LIVE!

Δημιούργησα λοιπόν ένα excelάκι, όπου γράφοντας μόνο την απόδοση κάθε φορά, μου βγάζει αυτόματα το τί ποσό χρειάζεται να παίξω. Εννοείται πως από τη στιγμή που το παίζω, συμπληρώνω το ίδιο ποσό "ως χαμένο" στην αντίστοιχη στήλη. 

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ

 Αν θες να μάθεις τα πάντα για τη συγκεκριμένη τακτική πονταρίσματος, για το πως εντοπίζεις καθημερινά "ιδανικά" παιχνίδια για να εφαρμόσεις τη μέθοδο, αλλά και ορισμένα tips που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα κέρδη σου εφαρμόζοντας την συγκεκριμένη τακτική πονταρίσματος, κλείσε μία On Line συνεδρία μαζί μου κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.