Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πλοηγός για το στοίχημα (PDF)

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

Μπορείς να αποκτήσεις το βιβλίο σε PDF μορφή, με μόλις 6€ – κλικ εδω

Μεταξύ άλλων, το βιβλίο θα σου δείξει:

✔️ Πως να βάζεις «τέλος» στις κακές συνήθειες που έκανες μέχρι τώρα, αλλά και θα σε εκπαιδεύσει, στο να δημιουργήσεις συνήθειες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου!

✔️ Θα διαβάσεις το τί χρειάζεται να κάνεις σε κάθε στάδιο της μελέτης σου, με σκοπό να βελτιώσεις το ποσοστό επαλήθευσης των στοιχηματικών σου επιλογών και θα δεις έξυπνα τρικ για την κάθε παικτική σου συνήθεια!

✔️ Θα ανακαλύψεις στρατηγικές πονταρίσματος, με έτοιμα συστήματα διαχείρισης χρημάτων για όλα τα γούστα παικτών του στοιχήματος, με στόχο τον διπλασιασμό, τον τετραπλασιασμό, τον δεκαπλασιασμό και τον χιλιαπλασιασμό των χρημάτων σου!

✔️ Ακόμη, θα μάθεις τα «μυστικά» των Μπούκμεϊκερς, τη δουλειά του, τα «μειονεκτήματά» του και πως μπορείς να τα εκμεταλλευτείς!

✔️ Στα τελευταία κεφάλαια, θα εκπαιδευτείς να βάζεις στόχους και το σημαντικότερο, το πως θα τους πετύχεις! Και ξέρεις κάτι; Αν εφαρμόσεις όλα όσα έμαθες στα προηγούμενα κεφάλαια….θα τους πετύχεις!

Μπορείς να αποκτήσεις το βιβλίο σε PDF μορφή, με μόλις 6€ – κλικ εδω

Για να γραφτεί το συγκεκριμένο βιβλίο, πέρα από την εμπειρία στο χώρο του στοιχήματος, συμβουλευτήκαμε οικονομολόγους, ειδικούς ψυχολόγους αλλά και πολλά βιβλία σχετικά με την εστίαση και πραγματοποίηση των στόχων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.