Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δυάδα...κινήτρου από Σουηδία

Καλή Κυριακή σε όλους. Στην αγαπημένη μου Allsvenskan βρισκόμαστε στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού κανείς μέχρι στιγμής, όχι μόνο δεν έχει εξασφαλίσει τον τίτλο, αλλά ούτε καν και το ...ευρωπαϊκό εισιτήριο! 

Μάχη για τον τίτλο δίνει η Τζουργκάρντεν και δεν έχει κανένα περιθώριο απωλειών απέναντι στην βαθμολογικά αδιάφορη Βάρμπεργκ. Κάτι το κίνητρο, κάτι η "Tele 2 Arena" (με τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν)... με κάνουν να πιστεύω πως ο "άσος" δύσκολα θα σπάσει! Ωστόσο η μη έλλειψη κινήτρου για τους φιλοξενούμενους, εκτιμώ ότι θα βοηθήσουν να "ξεφύγει" και το σκορ...

Με την πλάτη στο τοίχο θα παραταχθεί και η Μάλμε στο "Γκουντφόλγκεν" κόντρα στην Κάλμαρ που μπορεί να μοιάζει "αδιάφορη" βαθμολογικά, ωστόσο θα παλέψει για τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει προκειμένου να τερματίσει στην 5η θέση (η οποία, υπό προϋποθέσεις, δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο). Τα αμυντικά κενά της Μάλμε δεν μου επιτρέπουν να τους εμπιστευτώ και υποχρεωτικά θα τοποθετήσω....καλύψεις!

16:00 Τζουργκάρντεν - Βάρμπεργκ [1Χ & όβερ 2,5 γκολ]
18:30  Κάλμαρ - Μάλμε [Χ2 & όβερ 1,5 γκολ]

***συνολική απόδοση δυάδας "2,86"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.