Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FREE bet από τουρκία, προτάσεις από Ασία....και LIVE BET

Λίγες ώρες μετράμε πριν την έναρξη της μάχης για τον Δεκέμβριο στην στήλη "Τραπεζίτης" του www.wolfmoney.gr. Όσοι δεν έχετε ενεργοποιήσει τη συνδρομή σας, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ εδώ. Λίγες ώρες έμειναν...

Πάμε να τζογάρουμε λίγο τώρα το βραδάκι...

Παίζω το "όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο" στο Αντάλιασπορ - Αμεντσπόρ το οποίο ξεκινάει στις 20:00 και πληρώνει "1,95"

Θα κάνουμε παιχνίδι και στο LIVE με τα υπόλοιπα παιχνίδια τα οποία ξεκινούν από τις 20:00 και μετά. Όλα τα σημεία θα ανέβουν στο κλειστό γκρουπ του Τραπεζίτη στο VIBER...

Από Ασία μεριά, τις τελευταίες ώρες κατέγραψα μεγάλες πτώσεις στα παρακάτω σημεία:

  • Το ΔΙΠΛΟ στο Κέιμπριτζ Γιουν. - Γουόλσολ (πληρώνει τώρα 2,70)
  • Ο ΑΣΟΣ στο Κουιαμπά - Παλμέιρας (πληρώνει τώρα 1,95)
(τα σημεία από Ασία, απλά τα αναφέρω, προς το παρόν δεν τα συμπεριλαμβάνω σε κάποιο δελτίο μου. Αν προκύψει κάτι νεότερο, θα ενημερωθείτε στο κλειστό γκρουπ του Τραπεζίτη στο VIBER)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.