Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σήμερα Κυριακή πάμε για τουλάχιστον 30€ μεροκάματο (+ όλα τα υπόλοιπα ☺)



Καλή Κυριακή σε όλους! Πάμε εν τάχει στα σημερινά....

 Bet Of The Day
Χθες μετρήσαμε 2/3 νίκες ... με την ήττα να έρχεται στο 94'. Δείτε παρακάτω στη φωτογραφία:


Σήμερα Κυριακή, έχω ανεβάσει ένα μονό με απόδοση "1,80". Η πρόσβαση για το Bet Of The Day είναι 10€ το μήνα! Όσοι θέλετε, μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ


 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Χθες, όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, πέρασαν και τα τρία παιχνίδια και μάλιστα με γκολ στα πρώτα λεπτά! Μάλιστα, στο τελευταίο ματς, σημειώθηκε γκολ στο "μαγικό τρίλεπτο" κάτι που σημαίνει πως εκεί που πηγαίναμε για καθαρά κέρδη 30€, βάλαμε στη τσέπη μας μεροκάματο πάνω από 45€!

Σήμερα Κυριακή, θα πάμε πάλι για τουλάχιστον 30€ μεροκάματο. Δες παρακάτω τα"ιδανικά" σημερινά παιχνίδια...

Τα σημερινά παιχνίδια είναι:
17:00  Κοπεγχάγη - Χόρσενς
18:00  Λεβερκούζεν - Παναθηναϊκός
19:00  Μόλντε - Χάουγκεσουντ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ έρχεσαι σε επαφή τώρα με τη συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος, θα σου πρότεινα να κάνουμε μία On Line συνεδρία μαζί πρώτα, προκειμένου να μάθεις: Πώς ποντάρουμε, Πως βρίσκουμε μόνοι μας τα κατάλληλα παιχνίδια (μέσα σε δευτερόλεπτα), Τί κάνουμε αν δεν μπει το γκολ....καθώς επίσης και κάποια tips προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη μας! Αυτό που θα χρειστείς για μία OnLine συνεδρία, είναι ένα e-mail της google (gmail), ίντερνετ, ακουστικά και μικρόφωνο! Η διάρκεια είναι περίπου 1 ώρα. Κλείσε μία On LINE συνεδρία κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και στη συνέχεια θα σου στείλω εγώ e-mail με σκοπό να ορίσουμε το OnLine ραντεβού μας (πότε βολεύει και εσένα και εμένα).


 Για περισσότερα TIPS
(άσχετα με το μεροκάματο) τόσο σε pre game, όσο και σε αγώνες στο LIVE κάνε κλικ στη παρακάτω εικόνα και έλα στο κανάλι μου στο Telegram






*** Για οτιδήποτε άλλο προκύψει σήμερα, οποιαδήποτε πληροφορία "σκάσει"... θα σας ενημερώσω στο Τέλεγκραμ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.