Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θες να βγάλεις 50€ σήμερα; Δες τι πρέπει να κάνεις...



Καλή Κυριακή σε όλους! Όπως κάθε μέρα, έτσι και χθες, όλοι εμείς που πήγαμε για το μεροκάματο, το πήραμε! Για σήμερα Κυριακή πάμε να βάλουμε στη τσέπη μας τουλάχιστον....50€

Στα παρακάτω ματς, ζητάμε να κερδίσουμε τουλάχιστον 10€ από το καθένα. Την στρατηγική πονταρίσματος που ακολουθούμε αναφέρεται στο παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=fHC39aKwmxE

  • (13:30) Κίνα Super League
    Νταλιάν Προ - Σαντόνγκ Ταϊσάν

  • (16:00) Νορβηγία 1. divisjon
    Μπραν - Στάμπαεκ

  • (17:00)  Σκωτία League Cup
    Πίτερχεντ - Αμπερντίν

  • (19:00) Νορβηγία Eliteserien
    Ρόζενμποργκ - Γιερβ

  • (21:00) Σερβία SuperLiga
    Ερυθρός Αστέρας - Ραντνίσκι Νις

** Το EXCEL που αναφέρεται στο παραπάνω video, μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

** ΠΡΟΣΟΧΗ, τόσο πριν, όσο και μετά (χρονικά), αλλά και ενδιάμεσα από τα παραπάνω παιχνίδια, υπάρχουν επιπλέον ματς τα οποία είναι κατάλληλα για το μεροκάματο. Όσοι βρεθήκατε σε μία OnLine συνεδρία μαζί μου, μπορείτε να τα εντοπίσετε εύκολα τα συγκεκριμένα παιχνίδια και αν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε θα βάλετε στη τσέπη σας ένα πάρα πολύ καλό μεροκάματο σήμερα!

Με μία συνεδρία μαζί μου ("Coaching - Betting"), εκτός των άλλων.... θα ενημερωθείς αναλυτικά για την διαδικασία "μεροκάματο" καθώς επίσης και πως μπορείς να βρίσκεις μόνος σου αρκετά κατάλληλα παιχνίδια την ημέρα  - ΔΕΣ ΕΔΩ (προσοχή από την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχω το χρόνο για OnLine συνεδρίες)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.