Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη Σκωτία τα λεφτά... και online «μάζωξη»



Καλημέρες! Ξεκινώ κατευθείαν με κάτι πολύ σημαντικό για όσους ασχολούνται με τη διαδικασία πονταρίσματος «για το μεροκάματο»: Δώστε προσοχή αυτές τις ημέρες στα παιχνίδια των προκριματικών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μην εφαρμόζετε όλα όσα έχουμε πει στις On Line συνεδρίες που έχουμε κάνει, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με τα πρώτα παιχνίδια, από τα δύο που θα δώσουν οι ομάδες μεταξύ τους. Άρα, λοιπόν, αφήνουμε αυτή την εβδομάδα το παιχνίδι «για το μεροκάματο» στα συγκεκριμένα ματς... και θα κάνουμε πανηγύρι την επόμενη εβδομάδα που θα έχουμε τους επαναληπτικούς!

Συνεχίζω.... με το «μεροκάματο». Η συγκεκριμένη μέθοδος πονταρίσματος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Και δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά και όλοι εσείς που εφαρμόζετε όλα όσα έχετε εκπαιδευτεί να κάνετε, δουλεύοντας πάνω στη συγκεκριμένη μέθοδο πονταρίσματος! 

Απόψε το βράδυ στις 23:30, μιας και δεν έχω κάποια κλεισμένη συνεδρία, θα αφιερώσω το χρόνο μου σε όλους εσάς που θέλετε να μάθετε περισσότερα για την μέθοδο πονταρίσματος για «μεροκάματο». Όσοι θέλετε να είστε στην On Line «μάζωξη» με σκοπό να μιλήσουμε μεταξύ μας για τις εμπειρίες που έχουμε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική πονταρίσματος, να βρούμε λύσεις σε κάποια πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζετε ή και να μάθετε (όσοι δεν ξέρετε) το τί εστί η «μέθοδος πονταρίσματος για το μεροκάματο».... στείλτε μου e-mail στο asiatisbet@gmail.com. Η συμμετοχή είναι δωρεάν! (βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας, ένα e-mail σε μορφή gmail)

 

 Bet Of The Day

Σήμερα Τετάρτη, έχω ανεβάσει ένα μονό με απόδοση "1,75" σε παιχνίδι που ξεκινάει το μεσημέρι στις 13:00. Η πρόσβαση για το Bet Of The Day είναι 10€ το μήνα! Όσοι θέλετε, μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ


 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Όπως ανέφερα και στην εισαγωγή, δεν θα ασχοληθώ με ματς από τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων (εξήγησα τους λόγους). Από εκεί και πέρα, και σήμερα, όπως και χθες, θα κάνω παιχνίδι με δύο αναμετρήσεις από το League Cup Σκωτίας... στοχεύοντας σε τουλάχιστον 20€

Τα σημερινά παιχνίδια είναι:
21:45   Χιμπέρνιαν - Μόρτον
21:45   Έντιμπουργκ - Κάουντενμπιθ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ έρχεσαι σε επαφή τώρα με τη συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος, θα σου πρότεινα να κάνουμε μία On Line συνεδρία μαζί πρώτα, προκειμένου να μάθεις:
Πώς ποντάρουμε;
Πως βρίσκουμε μόνοι μας τα κατάλληλα παιχνίδια (μέσα σε δευτερόλεπτα);
Τί κάνουμε αν δεν μπει το γκολ;
Καθώς επίσης και κάποια tips προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη μας! 

Αυτό που θα χρειαστείς για μία OnLine συνεδρία, είναι ένα e-mail της google (gmail), ίντερνετ, ακουστικά και μικρόφωνο! Η διάρκεια είναι περίπου 1 ώρα. Κλείσε μία On LINE συνεδρία κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και στη συνέχεια θα σου στείλω εγώ e-mail με σκοπό να ορίσουμε το OnLine ραντεβού μας (πότε βολεύει και εσένα και εμένα).


 Για περισσότερα TIPS
(άσχετα με το μεροκάματο) τόσο σε pre game, όσο και σε αγώνες στο LIVE κάνε κλικ στη παρακάτω εικόνα και έλα στο κανάλι μου στο Telegram






*** Για οτιδήποτε άλλο προκύψει σήμερα, οποιαδήποτε πληροφορία "σκάσει"... θα σας ενημερώσω στο Τέλεγκραμ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.