Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Prive καταστάσεις»...για το μεροκάματο


Κλείνοντας περίπου πέντε μήνες, όπου εφαρμόζω/παρακολουθώ τη διαδικασία πονταρίσματος για το «μεροκάματο» και έχοντας στο ιστορικό μου πάνω από 600 παιχνίδια όλο αυτό το διάστημα, μπορώ να ισχυριστώ πλέον (και να αποδείξω) πως η συγκεκριμένη στρατηγική πονταρίσματος είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή για κάποιον που βλέπει το στοίχημα ως «επάγγελμα».

Αυτό το άρθρο που διαβάζεις έγινε με σκοπό, όχι για να σε πείσω να ασχοληθείς με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ούτε για να σου μάθω το τι είναι η «στρατηγικη πονταρίσματος για το μεροκάματο» (αυτή αν θες μπορείς να την ανακαλύψεις σερφάροντας λίγο στο blog μου), αλλά για να σου ανακοινώσω/ενημερώσω για τις ....Prive καταστάσεις!

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που αντιμετώπισα όλο αυτό το διάστημα που ασχολούμαι με το «μεροκάματο», είναι η έλλειψη χρόνου που είχα τις περισσότερες φορές, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να υποστηρίξω παικτικά τα παιχνίδια που είχα «κυκλώσει». Αποφάσισα έτσι, να συνεργαστώ με κάποιους από εσάς, με ξεκάθαρους όρους. Εγώ βγάζω τα παιχνίδια και οι συνεργάτες μου είναι εκεί την ώρα που πρέπει και κάνουν αυτά τα οποία τους έχω μάθει.

Η συνεργασία αυτή έχει πάει μέχρι στιγμής περίφημα, αφού όχι μόνο δεν υπάρχει παιχνίδι που να χάθηκε, αλλά και στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαμε εύκολες νίκες (γκολ στα πρώτα 20 λεπτά).

Αποφάσισα έτσι, να εντάξω στο κλειστό γκρουπ, επιπλέον άτομα. Αν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς και θες να μπεις στην ομάδα για...prive καταστάσεις στείλε μου email στο asiatisbet@gmail.com

Προσοχή μη μου στείλεις μήνυμα αν δεν γνωρίζεις τη μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο» ή αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να το υποστηρίξεις παικτικά. Όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα τους στείλω τους όρους συνεργασίας μας, ενώ πριν αρχίσουμε θα βρεθούμε και On Line με σκοπό να λυθούν οι όποιες απορίες υπάρχουν όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού.

ΥΓ. Κατάλληλο είναι το γκρουπ και για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με το μεροκάματο, αλλά κυνηγάνε το όβερ 0,5 γκολ στο ημίχρονο ή το όβερ 0,5 γκολ τελικό 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Στο γκρουπ θα ενταχθούν μόνο όσοι το δηλώσουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 28/07/22. Όσοι δεν προλάβουν να μπουν, θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία τις επόμενες ημέρες (μόλις ολοκληρωθεί ένας κύκλος δέκα αγώνων για ποντάρισμα)










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.