Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ηθικόν... Ακμαιότατον!!!


Με ένα 6/6 έκλεισε η χθεσινή μέρα και με καθαρά κέρδη τα οποία ξεπέρασαν τα 200€... για όσους πήγαιναν για το μεροκάματο!

Για τη συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος τα έχουμε πολλές φορές, να μη τα ξανά γράφω τώρα. Όσοι δεν τη γνωρίζετε, ελάτε σε μία πρώτη επαφή βλέποντας το συγκεκριμένο βιντεάκι.

Από εκεί και πέρα... θετικός ο απολογισμός και στο γκρουπάκι στο Telegram (Bet With Loxagos) καθώς πέρασαν εύκολα οι δύο pre game προτάσεις με αποδόσεις "2,05" & "2,22" αλλά και όλα τα live bets που δόθηκαν (3/3). Θυμίζω, η πρόσβαση στο γκρουπ είναι δωρεάν για όλους!

Ηθικό...ακμαιότατο λοιπόν και πάμε για νέες μάχες σήμερα Κυριακή! 

Ήδη στη συνδρομητική στήλη του Ko-fi, στο Bet Of The Day, έχω ανεβάσει μία δυνατή δυάδα απόδοσης "1,66". Το κόστος πρόσβασης στη στήλη είναι 10€/μήνα και μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ

Όλα τα υπόλοιπα (pre game tips & live bet tips) θα ανέβουν στο Telegram Μείνετε συντονισμένοι... και πάντα σε ετοιμότητα! 


.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.