Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ταξίδι με εισιτήριο 20€ και προορισμό 22.000€


Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ξεκινάω ένα μακρινό (ελπίζω) ταξίδι, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διαρκέσει περίπου τέσσερις μήνες! Όπως διαβάσατε και στο τίτλο, το εισιτήριο κοστίζει μόλις 20€ και ο προορισμός-στόχος είναι τα 22.000€....

Για κάθε μου κίνηση στο «ταξίδι» αυτό, θα ενημερώνεστε από εδώ (μέσω της κατηγορίας My Plan). Αυτό, μόνο και μόνο για τους φίλους που θέλουν να είναι συνταξιδιώτες! Θα πρέπει να εμπεδώσετε όμως τα παρακάτω:

  1. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και πειθαρχεία σε μέγιστο βαθμό.
  2. Από τη στιγμή που θα μπει σημείο μου στο δελτίο σας, από εκείνη τη στιγμή παύει να είναι δικό μου σημείο και αυτόματα γίνεται δικό σας.
  3. Όλα μου τα στοιχήματα θα είναι (για αρχή, όταν αλλάξω θα ενημερωθείτε) από Stoiximan.
  4. Η οικονομική ζημιά που θα υποστείτε - αν δεν φτάσουμε στο τελικό μας προορισμό - θα είναι 20€ (σιγά τα ωά)

🍻 Αυτό το project είναι δωρεάν διαθέσιμο σε όλους! Όσοι θέλετε μπορείτε ανά πάσα στιγμή, απλά να κεράσετε μπύρα/ες ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.