Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Champions League: Δυάδες με βάση την Παρί...

 Αυτές είναι οι ομάδες και τα γκρουπ δυναμικότητας τού Champions League |  in.gr

Μπαίνουμε στο 2ο γύρο των ομίλων του Champions League και από εδώ και πέρα αρχίζει και το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα! Ήδη από αυτή την αγωνιστική, αν δείτε το μενού αγώνων, υπάρχουν παιχνίδια όπου συγκεκριμένες ομάδες πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν προκειμένου να παραμείνουν "ζωντανές". 

Από το σημερινό πρόγραμμα, έχω επιλέξει να ασχοληθώ στοιχηματικά με τις παρακάτω τρεις αναμετρήσεις...

@@@ Το "must win" της Γιούβε, οδηγεί τους περισσότερους παίκτες σήμερα στο "διπλό".  Τουλάχιστον έτσι παρατηρώ στις αγορές τόσο της Ασίας, όσο και της Ευρώπης. Με την Μακάμπι κανείς δεν ασχολείται! Δεν λέω να πάτε προς τ' αριστερά, αλλά θεωρώ πως τα πράγματα για την ομάδα του Αλέγκρι σήμερα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο δείχνουν οι αποδόσεις! Οι γηπεδούχοι μέχρι τώρα, αν και δεν φαίνεται αυτό στα αποτελέσματά τους, έχουν βάλει δύσκολα στους αντιπάλους τους. Θυμηθείτε το παιχνίδι με την Παρί στο Ισραήλ. Θυμηθείτε και το πρόσφατο, προ ημερών, παιχνίδι τους στην Ιταλία κόντρα στην Γιουβέντους. Παίζω γκολ/γκολ σε απόδοση 1,85

@@@  Στη Δανία περιμένω την Μάντσεστερ Σίτι να ντουμπλάρει τις νίκες της απέναντι στη Κοπενγχάγη. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να βρουν ρυθμό, δεν βοηθάνε και οι πολλοί τραυματισμοί που έχουν... Για την έκταση του σκορ, όλα εξαρτώνται από τις ορέξεις των Άγγλων. Επιλογή μου; Το "συνολικά γκολ 4-6" το οποίο και πληρώνει 2,15

@@@ Στον 8ο όμιλο θα βρούμε το "δυνατό" σημείο της ημέρας, όπου δεν είναι άλλο από τον "άσο" της Παρί κόντρα στην Μπενφίκα! Η διαφορά δυναμικότητας αρκετά μεγάλη και πιστεύω εδώ, πως ο Βλαχοδήμος θα μαζέψει αρκετές φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του (έκανε το ματς της ζωής του ο Έλληνας γκολκίπερ πριν μία βδομάδα). Οπότε, για όποιον θέλει να ανεβάσει την απόδοση, μπορεί να "παντρέψει" τον άσο με το όβερ 2,5 γκολ για να πληρωθεί στο 1,90 (προσωπικά αγοράζω μόνο τον άσο στο 1,45) 

Δυάδα 1 (συνολική απόδοση: 2,68)
Μακάμπι - Γιουβέντους > G/G
Παρί Σ.Ζ. - Μπενφίκα > Άσος

Δυάδα 2 (συνολική απόδοση: 3,11)
Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι > 4-6γκολ
Παρί Σ.Ζ. - Μπενφίκα > Άσος



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ: Τρόπος να μεγαλώσουμε το «μαγικό τρίλεπτο»

Ο τρόπος πονταρίσματος ...για το «μεροκάματο» όπως θα έχετε καταλάβει, με έχει ενθουσιάσει και δουλεύω πάνω του, τόσο στα όσα έχουμε πει, αλλά και δοκιμάζω και νέους τρόπους με σκοπό να βγει καλύτερο μεροκάματο στο τέλος της ημέρας!

«Τριάδα»...στοχεύοντας σε γκολ!

Σας παρουσιάζω παρακάτω τρία παιχνίδια στα οποία, σύμφωνα με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, όλα τα πηγαίνω... στο «Συνολικά γκολ: 3-5» . Συνολική απόδοση τριάδας «5,30» (για όποιον τα βάλει και τα τρία μαζί στο ίδιο δελτίο!

Τεχνική για...μεγαλύτερο ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

  Την στρατηγική πονταρίσματος για το μεροκάματο την ξέρετε -πλέον- να την δουλεύετε.  Αν βρέθηκες εδώ τυχαία και δεν ξέρεις σε τι αναφέρεται το άρθρο, δες πρώτα αυτό το βίντεο κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ Σε αυτό το post θα σας παρουσιάσω ένα «κολπάκι» που μπορείτε να κάνετε πάνω στη συγκεκριμένη στρατηγική, με σκοπό να αυξήσετε τα κέρδη σας ανά αγώνα.